Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/query.php on line 61 RideGuide » Blog Archive » ViennaAirKing eredmények
szerző: nyunya | 2009, 04 08
 ViennaAirKing eredmények

ViennaAirKing eredmények

A rendezők és persze a nézők legnagyobb örömére a verseny hétvégéjére teljes erőbedobással megérkezett a tavasz, így nem meglepő, hogy összesen 100000 néző  látogatott el az Argus Bikefestiválra és a versenyre. A fesztiválon adott volt a majálishangulat, persze az eszem-iszom és a vásár mellett voltak kiállítások és “beszélgetős” programok, elsősorban a városi bringázással kapcsolatban. A legtöbb nézőt természetesen a pálya mellett lehetett látni, ahol 12 különböző ország “rájderei” ugráltak, repkedtek, pörögtek és néha estek-keltek. Szombaton a kvalifikációban 30an küzdöttek a vasárnapi döntő 15 helyéért, majd ezután a legjobb trükk versennyel vezették le az aznapi feszültséget. A “best trick” számban a pálya bármelyik elemét lehetett használni és a “nagy” versennyel ellentétben, itt csak egyetlen trükköt értékelt a zsűri. Legmeggyőzőbbnek Paul Basogiata bizonyult, a starttoronyból leugirva bemutatott 360 vázpörivel. A vasárnapi döntőben a svéd Martin Söderström volt verhetetlen, egy tökéletes menettel: 360 a startnál, dupla vázpöri az első púpon,  360 a következőn, körmámypöri az utolsón és befejezésként egy 540 a negyedcsőben! Ezzel a menettel bezsebelhetett 2500 Eurot és egy Panasonic kamerát. Természetesen a többiek sem maradtak le sokkal tőle, például Lance McDermott “hátraszaltó a stratnál majd előreszaltó az első púpon” kombója mindenkit meggyőzőtt az amerikai tudásáról… A döntőben Horváth Ferenc (Winnetou) személyében magyar versenyzőt is találtunk, aki fantasztikus teljesítménnyel, ebben a nagyon kemény mezőnyben a 11. helyen végzett! Ezúton is gratulálunk Neki! Eredmények lefelé, képek a galériában, video  már itt! 

  1st   Martin Söderström  (SWE)  NS Bikes  
  2nd   Amir Kabbani  (GER)  Cannondale  
  3rd   Paul Basagoitia  (USA)  Kona  
  4th   Sam Pilgrim  (GBR)  Diamondback  
  5th   Lance McDermott  (GBR)  Scott  
  6th   Thomas Zejda  (CZE)  Horsefeathers  
  7th   Sam Reynolds  (GBR)  DMR   
  8th   Bartosz Obukowicz  (POL)  NS Bikes  
  9th   Andi Wittmann  (GER)  Giant  
  10th   Linus Sjöholm  (SWE)  Scott  
  11th   Ferenc Horváth  (HUN)  Orbea  
  12th   Daniel Madzia  (AUT)      
  13th   Ramon Hunziker  (SUI)  Specialized  
  14th   Philipp Frühwirth  (AUT)      
  15th   Pascal  Breitenstein  (SUI)  Kona

[audio:http://www.rideguide.hu/wp-content/uploads/2009/04/vienna-calling.mp3]

Szólj hozzá!


2 hozzászólás »

  1. Makakk0 Says:

    Ez nagyon jól néz ki!!!
    Szép videó! Tetszik…

    comment-bottom
  2. Deepak Says:

    Na amennyire hfaztam a sze1mat a sgiovazlmbf3c torta miatt, most annyira rajongok e9rte. Ha bemegyek a cukre1szde1ba, tuti, hogy azt ke9rem. Most a jelf6ltek kf6zfcl a kf6les torta kicsit riaszt, de a kecskeme9ti barackra kedve1ncsi lenne9k. c9s a cse1sze1rkf6rte9re is. Nagyon ve1rom az eredme9nyt, e9s a receptet.

    comment-bottom

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról. Visszakövetés (trackback) URL

Itt és most mindenki elmondhatja!