Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/query.php on line 61 RideGuide » Blog Archive » hírekhírekhírek
szerző: nyunya | 2009, 08 29
 hírekhírekhírek

hírekhírekhírek

Apró frissítésként ezentúl az apróbb, mindenfelől érkező rövid híreket is olvashattok az oldalon!

Első nekifutásra egy-két bringás hír

- Jövő hét végén rendezik Ausztráliában, Canberraban az idei MTB világbajnokságot, ahol természetesen 4Xban és DHban is hírdetnek bajnokot. A futamokat élőben a www.freecaster.com oldalon nézhetitek.

- A VB után két héttel a DH és 4X világkupasorozatban is hírdetnek győztest, ugyanis az ausztriai Schladmingban rendezik a sorozat idei utolsó futamát. Évek óta nem volt ennyire nyitott a férfi DH világkupa vége, mivel 4 rájder is pályázik a hőn áhított címre. A futamokról itt olvashattok majd helyszíni beszámolót.

- A mostanában egyre sikeresebb 19 éves Martin Söderström, leigazolt a Tarek Rasouli által felügyelt Rasoulution csapathoz, így szponzorkeresésekkel, szervezésekkel nem nagyon kell mostánban foglalkoznia. A svéd dirtjump versenyző így egy igencsak illusztris társaágba keveredett,amit a www.rasoulution.com oldalon ti is megcsodálhattok.

- A korábban már említett DH világkupasorozathoz tartozik az is, hogy híres-hírhedt Shaun Palmer a szezon eleji pletykákat igazolva elindult az utolsó két futamon. Az indulást inkább szórakoznak és edzésnek tekintette a téli szezonra, mivel a 2010es téli olimpián boardercrossban szándékozik nemcsak elindulni, hanem győzni is. Erre még 40 évesen is komoly esélye van, mivel aktív karrierje során nem sokan tudták megfogni. A világkupával kapcsolatban elmondta, hogy jövőre talán a teljes szezonra visszatér…

 

head1236

dsc_0426

sp012

Szólj hozzá!


Nincs hozzászólás »

Nincs még hozzászólás.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról. Visszakövetés (trackback) URL

Itt és most mindenki elmondhatja!