Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/query.php on line 61 RideGuide » Blog Archive » Hardcore sitting
szerző: nyunya | 2009, 03 05
 Hardcore sitting

Hardcore sitting

A cím olvasása után sokat lehetne tippelni, hogy mit is jelent ez a kifejezés, de biztos vagyok benne, hogy nagyon kevés embernek jut eszébe róla egy sport… Ráadásul hardcore „ülés”?

A választ egy 17 éves fiatalember jelenti, ugyanis ő adta be először a világon az ezernyi sportból ismert hátraszaltót, kerekesszékkel! A Las Vegasban született Aaron Fotheringham volt az, aki rengeteg gyakorlás (50-60 kísérlet a szivacsgödörben és vagy 15 kísérlet élesben…) után sikeresen mutatta be a trükköt, ezzel méltó hírnevet szerezve magának a világ extrémsportolói között.

A freestyle „sitting” úttörője edző nélkül, gördeszkásokkal és BMXesekkel gyakorol a legkülönbözőbb deszkás parkokban, újabb és újabb trükkvariációk után keresgélve. Időről időre különböző találkozókon és versenyeken is felbukkan, többnyire valamelyik extrémsport sztár meghívásának eleget téve.

Legfrissebb célja a csavart hátraszaltó megoldása, ami az interneten keringő felvételeket megnézve közel sem tűnik lehetetlen feladatnak. Reméljük nemsokára ismét Európába látogat és talán mi is megcsodálhatjuk ezt a példamutató „tinédzsert”!

Szólj hozzá!


Nincs hozzászólás »

Nincs még hozzászólás.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról. Visszakövetés (trackback) URL

Itt és most mindenki elmondhatja!