Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/query.php on line 61 RideGuide » Blog Archive » Ajánló - Maribor DH & 4X világkupa
szerző: nyunya | 2009, 05 27
 Ajánló - Maribor DH & 4X világkupa

Ajánló - Maribor DH & 4X világkupa

Június 20.-21. rendezik meg sokadik alkalommal Mariborban a downhill és 4x világkupát. A regisztrációk már elkezdődtek, Iztok Kvas (a verseny rendezője) elmondása alapján, idén még több résztvevőre lehet számítani, mint a tavalyi rendezvényen. A 4cross döntőt június 20.án este , míg a downhill dőntőt 21.én vasárnap délután tartják. Természetesen a világkupasorozat teljes élmezőnye tiszteletét teszi a versenyeken, így ismét egy látványos és izgalmas versenyre van kilátás. Beszámoló a verseny után a rideguide-on, addig egy-két fotó a tavalyi futamról!

Szólj hozzá!


7 hozzászólás »

 1. Levi Says:

  És mennyi a belépő azt nem tudjátok pontosan??

  comment-bottom
 2. nyunya Says:

  Szal:
  Napijegy, amivel a felvonót is használhatod 10 Euro, ha kétnapos verzióban veszed akkor 15 Euro.
  Elővételben ugyanez 7 illetve 10 Euro.

  comment-bottom
 3. Levi Says:

  köszi!

  comment-bottom
 4. sanyi Says:

  lehet vmerre ott kempingezni is??

  comment-bottom
 5. nyunya Says:

  Sanyi:

  A hivatalos szálláshelyek között nincs fent kemping, de tavaly láttunk sátrazókat(bár asszem illegálban tolták).Pár kimcsivel odébb elvileg van kemping de keress rá neten… a verseny hivatalos “szállásos” honlapja: http://www.pohorje-events.si/index.php/en/accommodation ,egyéb szálláshelyekért írd be maribor pohorje “kulcsszavakat”! :)

  comment-bottom

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról. Visszakövetés (trackback) URL

Itt és most mindenki elmondhatja!