Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/query.php on line 61 RideGuide » Blog Archive » Jótékonysági tombola
szerző: nyunya | 2009, 04 02
 Jótékonysági tombola

Jótékonysági tombola

A Wings For Life alapítvány évek óta foglalkozik a gerincsérülések kutatásával, illetve az ilyen típusú sérülések kezelésének támogatásával. A támogatók között olyan hírességeket is találunk mint David Coulthard (Forma 1), Hermann Maier(sí) vagy Ronnie Renner (FMX).

Szerveztek már árveréseket, jelen voltak és vannak nagyobb x sport rendezvényeken és szerencsére egyre több támogató céget tudhatnak maguk mögött. A mostani megmozdulásuk egy tombola formájában jött létre, köszönhetően az alapítvány fő “szponzorainak”.

Az egy (azaz 1) euroért megvásárolható “sorsjeggyel” megszerezhető nyeremények között találunk Kona Stinky fulltelós bringát, kétszemélyes hétvégét európa egyik legnagyobb bikeparkjában az ausztriai Leogang Bikeparkban vagy szezonbérletet az előbb említett parkba. A tombolákat nagyobb európai bringásmegmozdulásokon vagy neten lehet megvásárolni, a nyerteseket július 11-én az Out Of Bounds fesztiválon hírdetik ki, részleteket a Wings For Life honlapon találhattok!

kona_logobikepark-leogang_logokona_stinkywingsforlife_logo_eng_1

Szólj hozzá!


Nincs hozzászólás »

Nincs még hozzászólás.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról. Visszakövetés (trackback) URL

Itt és most mindenki elmondhatja!