Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/query.php on line 61 RideGuide » Blog Archive » Air&Style Innsbruck 09
szerző: nyunya | 2009, 03 19
 Air&Style Innsbruck 09

Air&Style Innsbruck 09

Igaz az idei snowboardszezon lassan a végéhez közeledik, de egy kis visszatekintésként bemutatunk egy-két képet a jaunári Air&Style bulirol. A nagy Air&Style (ami tavaly decemberben a főszponzor visszalépése miatt elmaradt) kistestvéreként ismert innsbrucki negyedcső versenyen a jegyeket már két héttel a kezdés előtt eladták, így nem volt meglepő a 13000 nézővel benépesített stadion látványa.

A több mint 12 méter magas félcsőre, kb. 90km/h órás sebességgel lehetett “rácsúszni” a Bergisel síugrósánc érkezőjéről. A világ legjobbjait felsorakoztató rajtlistán Terje Haakonsen neve is szerepelt, akitől nagyon sokan várták a 9,80 méteres magassági rekord megdöntését. Rekorddöntés nem történt, de Peetu Piiroinennek köszönhetően így is láthattunk 8,80 méteres ugrást, ami számára a “Highest Air” győzelmet is jelentette. Az est igazi győztese, azonban Colin Frei lett, aki egy backside 540 inverted Indy grabbel utasította maga mögé a többieket!

Eredmények:

1. Colin Frei (CH) 244 pont

2. Peetu Piiroinen (FIN) 231 pont

3. Oliver Gitter (F) 226 pont

Képek a www.air-style.com oldalon!

Szólj hozzá!


Nincs hozzászólás »

Nincs még hozzászólás.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról. Visszakövetés (trackback) URL

Itt és most mindenki elmondhatja!