Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/query.php on line 61 RideGuide » Blog Archive » 2010 Volt
szerző: nyunya | 2010, 07 20
 2010 Volt

2010 Volt

A vádaskodásokat elekerülendő, nem hülye szóviccnek szántuk a címet és továbbiakban sem áll szándékunkban felettébb mókás szóviccekkel teletűzdelni a Voltos dolgokat…Persze ha valakinek valami nagyon eredeti ugrik be, az szóljon hozzá és ha tényleg nem leszünk rosszul tőle, akkor meghívjuk egy Bambira!

Az idei fesztivállal kapcsolatban sem lehetett okunk panaszra, ugyanis infrastuktúrában és programajánlatban hozta az elvárt szintet. A különböző cégek marketingesei (matricaragasztgatás, “mogyorózás”,satöbbi…) pedig mindig tudnak egy lapáttal tenni az előző évek szintjére… (persze lehet, hogy csak a szint megy lejjebb és lejjebb…) Az örökké kényes WC előtti sorbanállás is egyre kevesebb időtervezést igényelt és a sörhöz/pálinkához/borhoz/bármihez jutás problematikája is pozitív irányban változott. Zenei szinten nagyjából mindent megírtak már a fesztiválról amit lehetett, bár a Volton egyre inkább az az ember érzése, hogy nem is a fellépők, hanem a hangulat teszi ennyire sikeressé ezt a soproni hetet. Reméljük jövőre is a “nem elég hideg a söröm” lesz a legnagyobb problémánk ezen az eklektikus de mégis nagyon “egybenlévő” népünnepélyen! A képeket a galériában böngészhetitek!

Szólj hozzá!


Nincs hozzászólás »

Nincs még hozzászólás.

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról. Visszakövetés (trackback) URL

Itt és most mindenki elmondhatja!