Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-settings.php on line 512 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /mnt/www/data/nyunya311/www/wp-includes/query.php on line 61 RideGuide » Blog Archive » Vienna Air King 2010
szerző: nyunya | 2010, 04 27
 Vienna Air King 2010

Vienna Air King 2010

Az idei bécsi versenyen is a megszokott profizmussal találkoztunk, mind a szervezők mind a rájderek részéről. Sajnos az időjárásba még ők sem szólhattak bele, így a 2010es Air King programot teljesen átszabta a néha szemerkélő, néha pedig vízszintesen érkező eső. A győzelmet azonban még így sem lehetett Sam Pilgrimtől elvenni aki egy káprázatos menettel döntötte el az idei “királyi” címet.A legszebb pillanatokról készült videót pár sorral lejjebb metekinthetitek. A teljes eredménylistát pedig a http://www.vienna-air-king.at/results/2010/index.html érhetitek el! A verseny egyébként a Freeride Mountain Bike World Tour (FMB) első állomása is volt egyben. Ezt a turnét, Tarek Rasouliék által életre hívott Freeride Mountain Bike Association (FMBA) szervezte, a mountainbike sport dirt, freeride és slopestyle ágazatinak jobb menedzselése érdekében. A felépítés és a gondolat az egész mögött, legjobban a snowboardból ismert Ticket To Ride sorozathoz hasonlítható, ahol rájderek szervezik a versenyeket rájderek számára, a többnyire erősen bürokratikus világszervezetek nélkül. A pénzdíjak és egyéb tényezők által a versenyeket 3 kategóriába osztják, majd év végén a turnéállomásokon megszerzett pontok alapján hírdetnek győztest. A szervezetről minden aktuális info megtalálható a  www.fmbworldtour.com/facebook oldalon.

A Vienna Air King után a következő versenyek vesznek részt a turnén:

26TRIX at the Out of Bound Festival
Leogang (AUT), June 24-26th (GOLD EVENT)

Chatel Mountain Style
Chatel (FRA), July 2nd-4th (GOLD EVENT)

Goatstyle
Creston, BC (CAN), July 9-11th (SILVER EVENT)

Air Strike at the Freeride Festival Saalbach Hinterglemm
Saalbach (AUT), July 9-11th (BRONZE EVENT)

MBUK BikeRadar Live Invitational Dirt Jump Contest
Kent (GBR), July 10-11th (SILVER EVENT)

Claymore Challenge,
Highland Mt. Park (USA), July 15-17th (GOLD EVENT)

BIG IN BAVARIA at the BIKE EXPO Tradeshow
Munich (GER), July 22nd-25th (GOLD EVENT)

Crankworx Colorado Slopestyle
Winter Park (USA), July 29th-August 1st (GOLD EVENT)

Monster Energy Slopestyle at the Kokanee Crankworx
Whistler (CAN), August 7-15th (DIAMOND EVENT)

Red Bull Rampage
Virgin, Utah (USA), Sept. 30th-Oct. 3rd (DIAMOND EVENT)

Szólj hozzá!


1 hozzászólás »

  1. Roy Says:

    Glad you like it so far, Adam. I have hundreds of phoots that need to be sorted. I will make a huge post when I can. There was a rain delay on Saturday (look for my other post on that subject), so I’m out here shooting on Monday. Yesterday I wasn’t able to process any phoots. I should be able to post a bunch tonight, though. It’s been a cool event and yesterday’s qualifying was really good!

    comment-bottom

RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról. Visszakövetés (trackback) URL

Itt és most mindenki elmondhatja!